Соціум

КІНГочитання у Хмельницькому

Вперше у Хмельницькому відбулись КІНГочитання. Усі КІНГомани зібралися в не великому, але затишному приміщенні магазину “Клуб сімейного дозвілля”.

Вперше у Хмельницькому відбулись КІНГочитання. Усі КІНГомани зібралися в не великому, але затишному приміщенні магазину “Клуб сімейного дозвілля”.

Охочі мали змогу прочитати улюблені уривки з книг та оповідань відомого письменника Стівена Кінга. Саме завдяки організаторам цього заходу Богдану Дерешу та працівнику “Клубу сімейного дозвілля” Івану Лопатченку, хмельничани зі спільними інтересами отримали можливість поспілкуватись та дізнатись більше про улюбленого письменника. А найактивніші учасники читань отримали подарунки, книги та листівки.
“Для мене Стівен Кінг — приклад для наслідування. На його долю випали важкі випробування,  він подолав їх гідно, досягнув вершини, переборовши труднощі. Як на мене, головна фішка Кінга в тому, що він усі теми підносить читачам у міфічній та надприродній обгортці ― саме за це ми його так любимо. Сподіваюся, що це не останні КІНГочитання у Хмельницькому”, ― розповідає організатор  Богдан Дереш.
“Я почав збирати книги Стівена Кінга російською мовою, але коли вперше познайомився з перекладом “Клубу сімейного дозвілля”, зрозумів, що хочу замінити російськомовні видання україномовними. Нинішній захід був класним, це дуже здорово для молоді, тому великий респект його організаторам”, ― ділиться учасник читань Юрій.
“Стівен Кінг мене захопив уже давно, уявіть, як мені хотілось поділитись враженнями з однодумцями. Сам захід однозначно виправдав сподівання: було цікаво поспілкуватись з однодумцями, послухати улюблені уривки з книг і, звичайно, взяти участь у вікторині, за це ще й призи отримати. Єдина прикрість: час був дуже обмеженим, а так усе надзвичайно чудово”, ― розповідає учасниця читань Дарина.
Аліна Політико, прес-клуб  “Юний журналіст”
Фото Світлани Боярчук

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *