Без категорії

Змінюємо місто разом

Від сьогодні вже вкотре починаємо приймати заявки на конкурс громадських ініціатив. Відтак кожен мешканець громади має можливість реалізувати свої ідеї для покращення міста. Проекти, які найбільше підтримають мешканці, будуть реалізовані з міського бюджету. Цього року пріоритетна тема – “Інноваційна громада”. Розповів на своїй сторінці у Фейсбук Хмельницький міський голова Олександр Симчишин.

У 2021 році в конкурсі взяв участь 21 проєкт, з них 9 отримали фінансування з казни міста. Це майже 1 млн 150 тис грн. Що це за проєкти? Інклюзивний модний показ “Окрилені ангели”, спортивний хаб, соляна кімната у “Березі надії”,  спортивні заходи, мультимедійне обладнання для дітей з інвалідністю, багато іншого.

На 2022 рік передбачили на реалізацію проєктів 2 мільйона гривень, – зазначає мер міста.

Як ми вже повідомляли, заявки на участь у конкурсі прийматимуться з 2 лютого по 3 березня 2022 року в електронному (формат pdf) та паперовому вигляді.

Реєстрація мікропроектів, що братимуть участь у конкурсі, здійснюється управлінням економіки Хмельницької міської ради за адресою: вул. Гагаріна, 3, каб.115, тел.: 0382 76-21-12, e-mail: [email protected]

Умови участі та аплікаційна форма розміщені за посиланням: https://khm.gov.ua/uk/content/programa-ta-aplikaciyna-forma

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *