Соціум

Святкові діти — подвійна радість

Міжнародний день матері, який відзначають у другу неділю травня, міський перинатальний центр зустрів трьома хлопчиками і трьома дівчатками! Саме стільки немовлят народилися цього дня в місті. Привітати породіль уже традиційно прийшов міський голова Олександр Симчишин.

 

 

Міжнародний день матері, який відзначають у другу неділю травня, міський перинатальний центр зустрів трьома хлопчиками і трьома дівчатками! Саме стільки немовлят народилися цього дня в місті. Привітати породіль уже традиційно прийшли міський голова Олександр Симчишин та представники міського управління праці і соціального захисту населення.

“Вітаю вас зі здійсненням головного обов’язку — материнством! Нехай дітки ростуть вам на втіху, а малечі зичу міцного здоров’я. Впевнений, що цьогорічний День матері подарував нам гідних хмельничан, справжніх патріотів. Знаю, батьківство — справа нелегка, у самого троє дітей. Але водночас це величезна радість, з дітьми щодень свято!” — переконаний міський голова.

Теплі слова вітань породіллям підкріпили подарунки від міської влади — необхідне малюкам на перших порах життя.

Серед новонароджених — дівчатка-двійнятка. “Вдома на них з нетерпінням чекає братик — мій первісток. Народила дівчаток завчасно, але старання і професіоналізм головного лікаря Андрія  Ропотана допомогли. Чоловік назвав малих Алісою і Міланою. Народжувала вдруге у 28 років, тому вже не так боялася пологів. Знала, що мить, коли вперше візьмеш на руки дитину, в моєму випадку — двох, дуже приємна, затьмарює всі попередні труднощі”, — каже мама Олена.

“Новонародженого хлопчика назвали Даріушом — це ім’я польсько-іранського походження. Пологи були нелегкими — перша вагітність у 29 років, але, на щастя, все закінчилося добре. Нині для нас з чоловіком Дмитром головне — здоров’я синочка”, — ділиться породілля Наталя.Малюки — найкращий подарунок жінкам до Дня матері, тож зичимо їм усіх гараздів!
На фото: Наталя з чоловіком Дмитром та первістком Даріушом
Фото Миколи ШАФІНСЬКОГО

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *