Соціум

Прикордонники — чемпіони

У спорткомплексі “Поділля” відбувся  чемпіонат обласної організації ФСТ “Динамо” з легкоатлетичного кросу в програмі комплексного спортивного заходу “Динаміада-2016” серед правоохоронців та працівників рятувальних служб.

Минулого тижня у спорткомплексі “Поділля” за підтримки обласного відділення Національного олімпійського комітету відбувся особисто-командний чемпіонат  обласної організації ФСТ “Динамо” з легкоатлетичного кросу в програмі комплексного спортивного заходу “Динаміада-2016” серед правоохоронців та працівників рятувальних служб. Того дня змагалися представники обласних управлінь Національної поліції, Служби безпеки, Державної служби надзвичайних ситуацій, Державної пенітенціарної служби, а також прикордонники з Національної академії Держприкордонслужби.

56 кращих спортсменів товариства змагались на трьох дистанціях: 1, 3 і 5 кілометрів. Що ж до результатів в індивідуальному заліку, то першою на дистанції 1 км серед жінок стала  Юлія Жвалюк (ГУ ДСНСУ), серед чоловіків — Роман Семенчук (УСБУ). Найшвидшими на дистанціях 3 і 5 км виявилися відповідно прикордонники Артем Пархомов і Олександр Британський.
Командні місця розподілилися так: першими стали військові-прикордонники, на другому місці — рятувальники, треті — представники Служби безпеки України, четверті — поліцейські, на п’ятій сходинці — Державна пенітенціарна служба в області.
Призери змагань нагороджені дипломами, медалями та цінними подарунками ФСТ “Динамо”, переможці — ще й подарунками. Всі учасники отримали олімпійську  сувенірну продукцію від  обласного відділення НОК України.

Віктор Флентін

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *