Соціум

Подарунок від жіночої ради

Хмельницька міська жіноча рада до Дня матері запросила на гостину жінок та дітей, батьки яких загинули в АТО.

Хмельницька міська жіноча рада до Дня матері запросила на гостину жінок та дітей, батьки яких загинули в АТО.

По-домашньому тепло було в кав’ярні “Кондитерська лавка”, яку гостинно надав запрошеним її власник Валентин Гакало. Господар закладу особисто привітав жінок зі святом, висловив побажання з Божою допомогою бути сильними та мужніми, адже на їхніх плечах одне з найвідповідальніших завдань, яке тепер, на жаль, вони не зможуть ділити зі своїми чоловіками, яких забрала війна. Всі обов’язки з виховання синів та дочок, а також вирішення побутових життєвих проблем змушені виконувати самі. “Божої благодаті та благословіння вам”, — побажав дуже щиро та сердечно.
Приємні музичні хвилини подарували мамам та їхнім діткам керівник та головний диригент Хмельницького муніципального камерного хору Ігор Цмур та його дружина Оксана.
Голова жіночої ради Лідія Біленька запросила жінок-удів до співпраці: “Разом завжди легше долати горе. Жіноча рада готова підставити вам плече у вирішенні нагальних справ. Ви завжди можете розраховувати на членів правління нашої громадської організації, адже життя висуватиме щоденно нові виклики і дуже важливо в цій ситуації відчувати дружню підтримку. Не забувайте про це!”
Член правління жіночої ради Валентина Андріїшина також запевнила присутніх, що в силу можливостей готова їм допомагати. “Ви не одні в своєму горі. Якщо відчуваєте брак спілкування, якщо вас гнітить самотність і хочете бодай виговоритися — приходьте до нас у жіночу раду, долучайтеся до волонтерської роботи і вам буде легше справитися зі своїми проблемами”, — каже вона. 
Солодкий стіл та подарунки для гостей забезпечили кав’ярня “Кондитерська лавка” Торгової марки “Насолода”, “Майстерня карамелі”, ТПТ “Оптторг” та кафе “Театральне”.
Вікторія СТАНДРІЙЧУК
Фото Миколи ШАФІНСЬКОГО

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *