Соціум

Черговий успіх стрілків

Стабільно на високому рівні виступають вихованці обласної комплексної ДЮСШ “Колос” на змаганнях з кульової стрільби.

Стабільно на високому рівні виступають вихованці обласної комплексної ДЮСШ “Колос” на змаганнях з кульової стрільби. Після чотирьох бронзових медалей чемпіонату України серед дорослих чемпіонат України серед учнів дитячо-юнацьких спортивних шкіл, шкіл олімпійського резерву та училищ фізичної культури приніс ще більше нагород.

Виконуючи у перший день змагань вправу ГП-11а — стрільба по рухомій мішені, змішаний біг (20 пострілів швидкого та 20 повільного бігу в довільному порядку), Крістіна Гілевич, Маргарита Тарканій та Саманта Лаврова (на фото) зовсім небагато поступились сильній команді з Вінниці, у складі якої виступала цьогорічна чемпіонка Європи Вікторія Стецюра. Та вже наступного дня наші дівчата здобули впевнену перемогу у вправі ГП-11. Перевага над найближчими суперницями склала 60 очок, чого на змаганнях такого рівня ще не було.
Вдалим був і виступ команди юніорів у складі Дениса Баблюка, Андрія Матюхіна, Богдана Козака та Дмитра Дмитрійчука, які завоювали четверте та п’яте місця.
Представники ще однієї хмельницької команди — ДЮСШ №2, яка ще не так давно була однією з кращих в Україні, на жаль, залишилась і без нагород, і без жодного залікового бала. І це незважаючи на те, що школа має одну з кращих баз в Україні, забезпечена зброєю й інвентарем.
Петро Бардецький, голова обласної федерації кульової стрільби

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *