Соціум

Найкраща професія — мама

З Днем матері свободівку Лесю Герасимчук вітатимуть четверо  діток — три синочки і крихітка-дочка, а також чоловік Віталій, якого вона зуміла ощасливити такою сім’єю.

 

З Днем матері, який в Україні відзначається у другу неділю травня, депутата Хмельницької міської ради, свободівку Лесю Герасимчук вітатимуть четверо найрідніших, наймиліших діток — три синочки і крихітка-дочка, а також, звісно, чоловік Віталій, якого вона зуміла ощасливити такою сім’єю. Виховують батьки своїх кровинок у національних традиціях, прищеплюючи любов одне до одного, до родини, до рідної України. Тож недарма уся малеча — активна і з різноплановими захопленнями. Найстаршому Євгену вже 12, він захоплюється пішохідним туризмом, є активним пластуном. Десятирічний Ярослав вчиться грати на віолончелі та малювати. Як і брат, шестирічний Матвій відвідує клас образотворчого мистецтва, а ще фортепіано. Що ж до наймолодшої десятимісячної Яринки, то вона щедро купається в любові батьків і братиків, усієї родини. Мале щебетливе диво особливо радує Лесю й Віталія, проте не менше, ніж старші мужніші сини.
День матері для цієї дружної української сім’ї — особливе свято, щоб потішити матусю, а ця родина — гарний приклад іншим хмельничанам, як треба примножувати Україну!

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *