Соціум

День самоврядування в ліцеї №17

Щороку навесні ліцей №17 проводить День самоврядування.

Щороку навесні ліцей №17 проводить День самоврядування.

Його чекають усі, бо саме цього дня учні з учителями, так би мовити, міняються місцями. Обов’язки від директора до чергового беруться виконувати учні і, звісно, навчальні заняття проводять також діти. Розуміючи, що на них лежить велика відповідальність, вони старанно підготувалися, докладаючи чимало праці та зусиль.
День розпочався з традиційної лінійки чергового класу, роль якого дісталася вчителям. Отримавши завдання, вони розійшлися на пости. Уроки й перерви відбувалися за розкладом і тривали 30 хвилин. Під час великої перерви на першому поверсі навчального закладу діяла виставка “живих скульптур”. Одні втілювали образи казкових та міфічних героїв Білосніжки, Громовержця, Червоної Шапочки, Мері Попінс, Зевса, Арістотеля та інших, а решта відгадувала їх.
На другому поверсі ліцею учнівський комітет організував благодійний ярмарок (на фото). Виручені кошти, а це понад 500 гривень, передано онкохворим дітям.
А на третьому поверсі кипіла робота над втіленням проектів для ліцею майбутнього. У рамках Дня самоврядування відбулося багато квестів, брейн-рингів, спортивних та інтелектуальних змагань. Родзинкою  став конкурс “Міс та містер ліцею”, заслужену перемогу в якому здобули восьмикласниця Влада Анісімкіна та випускник Ілля Кокорін. Епогеєм стала ліга сміху, в якій узяли участь команди учнів та вчителів.
Як зізнавалися школярі, вони заглибились у роль педагогів-наставників і на собі відчули велику відповідальність професії вчителя. До честі команди учнівського самоврядування ліцею на чолі з дев’ятикласником Артемом Міщишиним вона відмінно справилася з завданням.
Світлана ЯХНИЦЬКА

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *