Соціум

Cвято здоров’я в НВК №9 вдалося!

Хмельницький НВК №9 належить до мережі шкіл сприяння здоров’ю.

Хмельницький НВК №9 належить до мережі шкіл сприяння здоров’ю. Відтак, окрім того, що в навчальному закладі постійно дбають про  фізичний розвиток як запоруку здоров’я своїх вихованців, щороку в квітні тут організовують і проводять просвітницький захід “День здоров’я”, аби заохотити дітей до занять спортом і здорового, активного способу життя. А щоб зацікавити дітей, постійно вигадують різні форми Дня здоров’я.
Так, цього року програму заходу інтенсивно наситили. На лінійці виступала шкільна агітбригада “Живчик”, яка, до речі, є постійним учасником  і навіть переможцем конкурсу-фестивалю “Молодь обирає здоров’я”. Вся школа провела активну зарядку-руханку під керівництвом дівчат 9-Б класу. Після активної розминки охочі пробігли кросову дистанцію на 300 метрів.
Але найцікавішим для дітей став велопробіг, адже до нього долучилися педагоги. Традиційно очолили велоколону директор школи Ірина Томич та вчителі фізкультури Сергій Бердага і Валентин Свинарчук. Приклад здорового й активного способу життя шкільні велосипедисти продемонструвати хмельничанам і поза межами навчального закладу. Адже велотраса протяжністю у три кілометри пролягала навколо мікрорайону Ракове. Тож упевнено можна сказати, що свято вдалося!
Ніна Пахолюк, вчитель фізичної культури НВК №9

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *