Соціум

Чверть віку школі №29

Днями спеціалізована загальноосвітня школа І-ІІІ ступенів №29  м. Хмельницького відзначила 25-річчя.

Днями спеціалізована загальноосвітня школа І-ІІІ ступенів №29  м. Хмельницького відзначила 25-річчя. Її день народження припадає на веселий день сміху — 1 квітня. Саме цього дня 1991 року нова школа гостинно зустріла 1405 учнів, які навчались у 58 класах.
До 25-річчя педагоги та учні підготували цікаву й змістовну програму. Це — і спортивні “Веселі старти”, й інтелектуальні “Брейн-ринги”, а ще лялькові вистави, виставки газет “Один день з життя класу”, декоративно-ужиткового мистецтва і, звичайно, святковий концерт.
На урочистості до рідної школи завітали колишні випускники, педагоги-ветерани, завдяки яким сформувалася дружна шкільна родина. Вони й досі вболівають за все, що відбувається у школі. Серед почесних гостей свята — перший директор школи Віктор Химич, котрий з усмішкою згадував часи будівництва і становлення школи, її перших учнів та вчителів, котрі започаткували традиції нашого навчального закладу. Завітав того дня й випускник 1993 року, дипломант пісенних конкурсів та фестивалів Рустам Коновалов. Він щиро дякував за науку,  подарувавши пісні у власному виконанні.
До святкової програми також долучилися колективи “Калина”, “Веснянка”, “Майя”, “Галант”, лауреат пісенних конкурсів Дар’я Ільницька, театральна студія науково-методичного центру культури та мистецтва “Летючий корабель”.
Вітаючи вчителів, учнів, всіх працівників школи зі знаменною подією, гості щиро зичили навчальному закладу успішної діяльності на ниві виховання підростаючого покоління.
Руслана Ксьондз, завідувачка бібліотеки СЗОШ №29

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *