Соціум

Поліція стала ближчою

Минулої суботи у парку імені Михайла Чекмана хмельничани відзначили 100 днів роботи нової патрульної поліції у нашому місті.

 

Минулої суботи у парку імені Михайла Чекмана хмельничани відзначили 100 днів роботи нової патрульної поліції у нашому місті. Головними стали не урочисті заходи, а безпосереднє спілкування правоохоронців з хмельничанами, які визнають: довіра до нової поліції зросла.

“За час нашої роботи на лінію 102 у Хмельницькому надійшло приблизно 20 тисяч звернень. Найчастіше повідомляють про порушення правил дорожнього руху і сімейні конфлікти. За цей час патрульні склали 700 протоколів за порушення правил дорожнього руху, винесено більше 3000 постанов. Найбільша проблема, яка становить суспільну небезпеку, — водії, котрі сідають за кермо напідпитку. Таких ми затримали приблизно триста”, — прозвітував про роботу начальник патрульної поліції Хмельницького Олег Костенко. Під час урочистої частини він вручив підлеглим грамоти про професійне виконання своїх обов’язків.
Привітати патрульну поліцію прийшов і заступник міського голови Володимир Гончарук. Він відзначив позитивну тенденцію: довіра мешканців міста до патрульних поліцейських невпинно зростає. За його словами, це ознака сумлінного виконання професійних обов’язків.
“Це свідчить про те, що наша держава крокує шляхом змін. Якість надання послуг правоохоронними органами і їх реагування на звернення громадян стали значно кращими. Це надзвичайно позитивне явище. Тому сподіваюся, що ви будете з кожним днем самовдосконалюватися, стаючи прикладом для інших”, — наголосив Володимир Гончарук.
Окрім урочистої частини, на хмельничан чекали виступи талантів, які працюють у лавах патрульної поліції, цікаві та інформативні розваги для дітей.
Оголосили також переможців фотоконкурсу “100 днів роботи патрульної поліції”, який організували представники міської централізованої бібліотечної системи.
“Ми проводимо у міських бібліотеках зустрічі дітей і дорослих з патрульними поліцейськими. Ці зустрічі — надзвичайно корисні та інформативні, адже дорослі і діти можуть дізнатися нове про роботу правоохоронців, поспілкуватися з ними. У результаті зростатиме довіра до нової поліції”, — зазначила директор  міської централізованої бібліотечної системи Тамара Козицька.
Наш кор.
Фото Андрія ЯЩИШЕНА

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *