Соціум

Змагались зі спорторієнтування

Хмельницький міський центр туризму, краєзнавства та екскурсій учнівської молоді у лісі на Озерній днями організував змагання зі спортивного орієнтування серед 12-16-річної молоді.

Хмельницький міський центр туризму, краєзнавства та екскурсій учнівської молоді у лісі на Озерній днями організував змагання зі спортивного орієнтування серед 12-16-річної молоді. Вихованці гуртків центру проходили дистанції за картою.
У змаганнях взяли участь 40 школярів, з них 28 юнаків та 12 дівчат. Активними учасниками, а відтак і призерами змагань стали гуртківці ЗОШ №24, технологічного багатопрофільного ліцею та НВК №6, СЗОШ №27, СЗОШ №29, СЗОШ №18, НВО №23, НВК №10.
За підсумками п’яти кубків будуть сформовані переможці в загальному заліку зі спортивного орієнтування, які братимуть участь в обласних змаганнях.

А ще днями центр організував у спортзалі СЗОШ №27 змагання з пішохідного туризму серед школярів міста. Змагалися 48 кращих спортсменів, які склались у команди по четверо, з яких неодмінно однією мала бути дівчинка. Третє місце за підсумками змагань дісталось команді “Тризуб” зі СЗОШ №27, другою стала команда “Штурм-2” зі СЗОШ №29. Перемогу святкували також представники СЗОШ №29 — команда  “Штурм-PRO”. Переможці та призери нагороджені грамотами організаторів, а також отримали в подарунок туристичне спорядження від спонсорів.
Наш кор.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *