Соціум

Ще одне місто-друг! Руставі у Грузії

Цього тижня делегація Хмельницького на чолі з міським головою Олександром Симчишиним перебуває у Грузії, де з містом Руставі підписано меморандум про дружбу і співробітництво.

Цього тижня делегація Хмельницького на чолі з міським головою Олександром Симчишиним перебуває у Грузії, де з містом Руставі підписано меморандум про дружбу і співробітництво. Тож у Хмельницького додалося міст-побратимів, ще й у дружній для України Грузії.

За повідомленням нашого міського голови на його сторінці у Фейсбуці, виконана історична дія: підписано меморандум про дружбу і співробітництво з третім за чисельністю містом Грузії Руставі. Олександр Симчишин пише: “Це  молоде і досить перспективне місто. Потужний металургійний комбінат, хімпромисловість, виробництво найкращого грузинського лимонаду, сучасний автотрек, сучасний дім юстиції (по суті, ЦНАП), хороша регбійна команда і просто фантастичні, гостинні люди, які дуже вболівають за Україну. Попрацювали з мерією, керівництвом найчисельнішої в Грузії губернії, депутатами, місцевим бізнесом, освітянами, спортсменами — спланували можливу співпрацю”.
Побували хмельничани і на місцевому сміттєпереробному заводі, помолились за Україну і Хмельницький в церкві V століття…
Детальніше про візит у Грузію ми розповімо після повернення делегації новообраної міської влади з її першої міжнародної поїздки.
Вл. інф.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *