Соціум

Приклад Тетяни Безрукої

Значні суми коштів благодійної допомоги для підтримки воїнів АТО від мешканців Хмельницького зібрано нашими громадськими активістами з ініціативи Тетяни Безрукої, яка в ці дні відзначає ювілей.

Значні суми коштів благодійної допомоги для підтримки воїнів АТО від мешканців Хмельницького зібрано нашими громадськими активістами з ініціативи Тетяни Безрукої, яка в ці дні відзначає ювілей.
Вона — активний член громадської організації “Громадянська оборона Хмельниччини”. Росіянка за національністю, народилася в Молдові, Тетяна Анатоліївна довела своїми справами, активною громадянською позицією, що є щирою патріоткою України. Переконує в цьому і її самовіддана волонтерська діяльність у нашій організації, де вона працює на громадських засадах з червня 2014-го. Жінка багато спілкується з людьми, розповідає про потреби воїнів, палко переймається нагальними проблемами в  зоні АТО і в країні загалом.
У нашій організації ведеться суворий облік коштів, котрі надходять від населення, тому можна точно стверджувати, що з червня 2014 року до лютого нинішнього Тетяна Безрука зібрала на ринках Хмельницького 50 тисяч гривень добровільних пожертв. На ці кошти закуплено велику кількість вкрай необхідних для бійців АТО речей: одягу і взуття, продуктів харчування, засобів особистої гігієни, комплектуючих для техніки та допоміжних засобів для спорядження  військовослужбовців (наколінники, налокітники, тактичні рукавиці, рюкзаки…).
Також небайдужі хмельничани постійно пропонують Тетяні Анатоліївні фрукти й овочі, чай і цукор, солодощі, речі, одяг, цигарки, шанцевий інструмент тощо. Все це одразу передавалось у зону АТО.
Принагідно Тетяна Безрука й уся громадська організація “Громадянська оборона Хмельниччини” висловлюють вдячність підприємцям міських ринків: автомобільного, центрального продуктового, а також на Старокостянтинівському шосе, Львівському  шосе, ринку “Ранковий” та всім небайдужим співгромадянам.
А ще, користуючись нагодою, хочемо запевнити, що члени “Громадянської оборони Хмельниччини” чесно виконують волонтерські зобов’язання. Прикладом є і безкорислива волонтерська праця Тетяни Безрукої.
Микола Кабачинський,
начальник штабу ГО “Громадянська оборона Хмельниччини”

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *