Соціум

“Олімпійські надії” на гімнастичних помостах

За підтримки регіонального відділення НОК України в обласному центрі фізичного виховання учнівської молоді відбувся відкритий обласний турнір “Олімпійські надії” зі спортивної гімнастики.

За підтримки регіонального відділення НОК України в обласному центрі фізичного виховання учнівської молоді відбувся відкритий обласний турнір “Олімпійські надії” зі спортивної гімнастики.

у двох спеціалізованих гімнастичних залах змагались у багатоборстві 69 дівчат та 49 юнаків віком від восьми років і старші — початківці і вже досвідчені спортсмени з Черкас, Орджонікідзе (Дніпропетровської області) та Хмельницького.
На урочистому відкритті турніру їх привітали в.о. начальника управління молоді та спорту ОДА Сергій Заяц, перший заступник голови обласного відділення НОК України Віктор Флентін, учасниця зимових Олімпійських ігор у Ванкувері та Сочі, член збірної команди України з фристайлу (акробатика) Ольга Полюк, яка розпочала сходження у великий спорт саме в цьому залі як гімнастка.
Приємно була вражена юна хмельничанка Яна Павлік, яка отримала подарунок з нагоди свого 12-річчя з рук досвідченої олімпійки.
Судді визначили кращих у кожній групі, враховуючи вік учасників і складність програми (від першого юнацького розряду до майстра спорту).
Тож серед дівчат переможцями стали: Дарина Шумеляк,  Аліна Бледюк, Поліна Шевельова, Настя Кушнір,  Вікторія Лавріненко, Катерина Заболотна, Каріна Рідецька,  Марія Степусь, Настя Паращина, Олена Журавська, Вікторія Мніца, Ірина Тетеря, Олександра Мороз, Ірина Патлата, Альона Дядюк.
А серед юнаків першість здобули: Юрій Березюк, Дмитро Клеменчук, Артур Анаєв, Влад Рожком,  Олександр Кочержук, Михайло Глоба, Максим Дунець, Дмитро Джура.
Всі переможці та призери отримали дипломи, медалі, сувеніри від обласного відділення НОК України.
Привернула увагу присутніх спортсменів та глядачів розгорнута фотовиставка епізодів виступів гімнастів на попередніх турнірах.
Віктор ФЛЕНТІН

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *