Соціум

Свято для жінок у військових строях

З весняним святом вітали хмельницьких жінок-військовослужбовців, зокрема й тих, котрі захищали й захищають країну в зоні проведення АТО, у раківському Будинку офіцерів.

З весняним святом вітали хмельницьких жінок-військовослужбовців, зокрема й тих, котрі захищали й захищають країну в зоні проведення АТО, у раківському Будинку офіцерів. За допомогою мультимедійного обладнання познайомили гостей свята з буднями жінок на сході країни й у хмельницьких військових частинах. А вітали того дня мужніх представниць нежіночої професії квітами й добрим словом депутат обласної ради Олександр Завроцький, заступник начальника Хмельницького гарнізону Володимир Гучко, депутати міської ради Сергій Болотніков, Сергій та Віктор Паламарчуки, голова первинної ветеранської організації Ракового Іван Плешко. Мистецькі вітання жінки отримали від ансамблів “Козаки Поділля”, “Подільські музики” та “Експресія”, котрі у своїх виступах славили жінку, матір, берегиню.

Майже у тому ж складі і в тому ж Будинку офіцерів днями вітали жінок-ветеранів. Волонтери, роботу яких очолює Марія Романчук, вручили вітальні листівки півтисячі жінок, які до того ж отримали концертні вітання від співаків Миколи Довгальова, Фатіми Чергіндзії, Людмили Лебедєвої, Рустама Коновалова…
Наш кор.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *