Соціум

Встановили спортивну дошку пошани

Місто має знати своїх героїв в обличчя. Керуючись цим гаслом, голова президії обласного відділення Міжнародної асоціації ветеранів фізичної культури та спорту (МАФІС) Віктор Барбалюк два з половиною роки тому взявся за втілення свого давнього задуму — спортивної дошки пошани. Минулого тижня міні-алею спортивної слави нарешті вдалося відкрити. Знаходиться вона в центрі міста — поруч із кінотеатром ім. Т.Шевченка.

Дошка має три площини. На двох розміщуватимуться фотографії 12 кращих хмельницьких спортсменів і тренерів, а на третій можна буде знайти подієву спортивну інформацію, яку планують оновлювати щомісяця. Що потрапить на стенд — вирішує міське управління молоді і спорту. Назарі там вивішено світлини атлетів та фахівців, які увійшли в список кращих у 2010 році.

“Я задоволений результатом роботи та місцем, де встановили дошку. Ще хочу подякувати людям, які долучилися до втілення проекту в життя. Кошторис об’єкта солідний — 25 тисяч гривень і, якби не спонсорські внески, то навряд чи мені вдалося довести справу до кінця”, — каже Віктор Денисович.

Наразі у нього визріла ще одна цікава ідея — створити поруч зі спортивною дошкою пошани алею учасників Олімпійських ігор. Якщо все йтиме за планом, то з’явиться вона уже до Дня Незалежності.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *