Соціум

Серце до серця

Завершується шоста акція Всеукраїнського благодійного фонду “Серце до серця”. За попередньою інформацією, Хмельницька область зібрала майже 95 500 грн., а загалом по Україні — більше 3 600 тисяч гривень.

Євгенія Баранська, нова голова правління Фонду, поділилася своїми враженнями від першого місяця роботи і звернулася до волонтерів акції: “Я вражена організованістю команди та плідними результатами дружної роботи! Дякую колегам за розуміння складної ситуації та допомогу у вирішенні нагальних проблем”.

Мені, як волонтеру акції, особливо приємно звітувати перед читачами “Проскурова”, що юні журналісти Палацу вже третій рік підряд беруть активну участь в акції “Серце до серця”, працюючи волонтерами. Сподіваємося, що на гроші, які ми зібрали, придбають потрібне медичне обладнання для дітей, хворих на цукровий діабет.

А за результатами цьогорічної акції кращі волонтери Вікторія Таран, вихованка гуртка “Юний журналіст” Палацу та Ігор Васильков матимуть можливість у серпні здійснити подорож “Суперволонтери” у Вудсток (Польща) + Європа.

Анастасія Валькова, випускниця Палацу творчості дітей та юнацтва

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *