Соціум

Футбольний огляд

Триває чемпіонат міста Хмельницького з футболу. Минулого тижня відбувся перенесений з другого туру поєдинок. Він приніс неочікуваний результат. “Самара-Фахівець” програла — 2:5 команді “Епіцентр”. А в п’ятому турі вищої групи теж сталися знакові події. Завдяки влучному удару ветерана футболу Олександра Деусова “Університет-ХНУ” таки виграв у “Ротора” — 1:0. Це, до речі, перша поразка підопічних Володимира Вариводського. Діючий чемпіон міста “Феміда-ХУУП” поступився “Конфермату” — 2:4. Це третє поспіль фіаско команди Едуарда Щепанського. Вочевидь, цьому колективу доведеться докласти чимало зусиль, щоб зберегти у нинішньому сезоні свій статус. Першу перемогу у змаганнях отримала “Лада” — 4:2, до того ж у грі з одним із фаворитів “Самарою-Фахівцем”. “Епіцентр” декласував “Червону Зірку-Прикордонник” — 10:3. Аутсайдери чемпіонату “Атлетик” і “ХІСТ-Україна” з однаковим рахунком — 0:3 програли відповідно “ДБК” і “Арсеналу-MADОС”.

Тож після п’яти турів маємо тандем лідерів — “Конфермат” і “ДБК”, в активі яких по 15 очок. “Ротор” набрав 12 очок і замикає трійку лідерів. Не мають зовсім очок “Атлетик” і “ХІСТ-Україна”. Після наступного, шостого туру суперники перетнуть екватор першого кола, тож окреслиться турнірна таблиця змагань, з якою ми познайомимо читачів.

***

Минулими вихідними відбулися матчі четвертого туру чемпіонату області з футболу. Оскільки у змаганнях бере участь непарна кількість команд, то “Поділля” (Хмельницький) у другому турі було вільним від гри, а 28 травня в Красилові проводило лише третю зустріч. На початку першого тайму вперед вийшли місцеві футболісти — 1:0. Хмельничани ж прилаштовувалися до високої трави на місцевому стадіоні “Юність”. А коли адаптувалися, то взялися до справи. Ще до перерви Олег Гудзь відновив рівновагу — 1:1. Після перерви він же вивів гостей уперед — 2:1. Перед фінальним свистком влучний удар Олександра Богдана зняв питання щодо переможця. Отже, “Поділля” (Хмельницький) виграло — 3:1, набрало 9 очок і очолює турнірну таблицю змагань. 4 червня хмельничани прийматимуть “Полонь” (Полонне).

Підготував Віктор КОТОВ

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *