Соціум

Краща музика — жіноцтву

Подарунок до жіночого свята підготували й музиканти Хмельницького муніципального естрадно-духового оркестру під керівництвом Тараса Безнюка. Концерт відбувся 3 березня у міському Будинку культури.

Подарунок до жіночого свята підготували й музиканти Хмельницького муніципального естрадно-духового оркестру під керівництвом Тараса Безнюка. Концерт відбувся 3 березня у міському Будинку культури.

Жінок привітали вітчизняними та світовими хітами, виконаними за участю молодих вокалісток Марини Українець та Інни Гласової.
Недарма жіночий день відзначають навесні, коли з’являються перші квіти, які асоціюються з жіночою вродою. Отож першою звучала композиція “Маленька квіточка” Сіднея Беше (соліст оркестру Михайло Добринчук).
Почув зал і музику кращих українських композиторів. Пісню “Я піду в далекі гори” Володимира Івасюка під музичний супровід оркестру виконала Інна Гласова.
Налаштували публіку на святковий оптимістичний лад емоційні тромбони “Пустуни” хмельницьких музикантів.
Особливий дарунок жінкам — твори-хіти відомого композитора Карло Сантана.
У всі часи найбільше надихає у житті кохання. Про це відома композиція “The Power of Love” (солістка Інна Гласова, диригент Роман Чернюк). 
Фантастично звучали барабани у руках соліста оркестру Віталія Гаврилюка.
Увійшов до музичної палітри і шлягер “Тече вода”, музика Ігоря Поклада, слова Юрія Рибчинського, диригував Тарас Безнюк.
Відчули гості концерту й атмосферу “Вечора в Гавані” Артуро Сандовала разом із солістом оркестру Костянтином Гринчуком.
Низку українських пісень виконала для хмельничанок Марина Українець, яка стала й ведучою урочистості, розповівши, як наші предки весну зустрічали. Вірили, що приносять її на крилах птахи, водили хороводи, обирали кращу серед дівчат ягілочку…
Отож усе найкраще в душах пробуджується навесні, бажали позитивних змін  жіноцтву, українцям загалом хмельницькі музиканти.
Ірина САЛІЙ
Фото Миколи ШАФІНСЬКОГО

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *