війна

Навколо Хмельницького облаштовують захисні споруди

Сьогодні  на в’їздах  в місто    почнуть рити окопи та встановлювати захисні споруди. Про це повідомив у своєму зверненні до жителів тергромади Хмельницький міський голова Олександр Симчишин.  Зокрема він  зазначив, що ситуація в Хмельницькому контрольована.

«Штаб цілодобово в режимі бойової готовності. Максимально працюємо на те, щоби забезпечити роботу міського господарства і захистити місто. Маємо комендантську годину. З 6-ї ранку відновив роботу громадський транспорт. Медичні заклади посилено готуються до будь-якого розвитку ситуації. Батальйон тероборони повністю готовий до виконання функцій. Облаштовуємо захисні споруди навколо міста. Питання зовнішнього освітлення узгоджене з військовими. У нічному режимі воно допоможе контролювати ситуацію в місті», зазначив Олександр Симчишин.

Водночас сьогодні  в Хмельницькому  запрацював  добровольчий мобільний шпиталь. Його облаштували  в обласному театрі ляльок. А в  приміщенні обласного центру культури та мистецтв запрацює волонтерський центр для збору необхідних речей і провізії на підтримку наших армійців.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *