кримінал

Сексуальному маніяку світить довічне ув’язнення

Хмельницькі правоохоронці скерували до суду матеріали справи  щодо  38-річного чоловік, який жорстоко вбив молоду жінку. Це вже друга жертва підозрюваного: двадцять років тому він позбавив життя свою дружину.

Інцидент стався в селі   Зіньківці, Кам’янець-Подільського району. Неподалік старого цвинтаря місцеві мешканці виявили  тіло молодої жінки. Поліція вийшла на слід підозрюваного. Ним виявився 38-річний чоловік, який  три роки тому вийшов із в’язниці,  де відбував покарання за вбивство своєї дружини. Цього разу його жертвою стала 37-річна жінка. За даними слідства, того злочасного вечора вона  йшла додому. Слідом за нею швидким ходом слідував  незнайомець. Поблизу старого кладовища, переконавшись, що нікого немає поруч, він вдарив жінку по голові і  повалив  на землю. Після цього зняв з неї  одяг, зґвалтував, а потім задушив. Переконавшись, що жертва  мертва, нападник пішов далі своєю дорогою.

Кримінальне провадження було відкрито за п. п. 10, 13 ч. 2 ст. 115 (Умисне вбивство, поєднане із сексуальним насильством та вчинене особою, яка раніше вже вчиняла умисне вбивство) КК України.

Зібрані матеріали справи правоохоронці вже скерували до суду. Якщо вину чоловіка буде доведено, йому може загрожувати  довічне позбавлення волі.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *