Без категорії

Які вакансії в Хмельницькому найгарячіші

Хмельницький міський центр зайнятості оприлюднив новий список незаповнених вакансій у Хмельницькій громаді станом на  28 січня 2022 року.   

Усього роботодавці пропонують хмельничанам 266 робочих місць.

Серед  найбільш оплачуваних вакансій – водій тролейбуса (18 000гривень), верстатник деревообробних верстатів(17 000), головний бухгалтер (16 250 гривень), головний інженер (15 300 гривень), головний бухгалтер (16 250 гривень), інженер-програміст (15 000 гривень), в’язальник трикотажних виробів 15 000.   

А от вчителю-логопеду, вчителю-дифектологу, вихователю-методисту, юристу, архітектору, вихователю, медсестрі, фізичному терапевту пропонують попрацювати за мінімалку – 6500 гривень. Вражають низьким рівнем заробітні плати викладачів вузів. До прикладу, ті ж самі 6500 гривень платні на місяць пропонують викладачу кафедри правознавства і інформаційних технологій, а ще –  доценту кафедри фізичної терапії та професору кафедри психології. Їхні заробітні плати на рівні вакансій, які не потребують ні освіти, ні кваліфікації – підсобного робітника та  двірника в цьому ж списку. Шукають, до слова, і  професіонала, який би погодився стати деканом  гуманітарно-економічного факультету за 8750 гривень на місяць.   

Загалом роботодавці найбільше на даний момент потребують учителів та вихователів, робота яких оцінюється найнижче, інженерів різних профілів, які можуть розраховувати на заробітну плату від 10 000 та кваліфікованих робітників, як от оператор верстатів, шліфувальник, чи  слюсарі різних профілів з оплатою від 9 000 тисяч гривень.   

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *