Без категорії

Суд оштрафував жінку за домашнє насилля над чоловіком

Усе частіше в якості домашніх насильників фігурують жінки. У той же час чоловіки зважуються звернутися по допомогу до правоохоронців.

Днями Хмельницький міськрайонний суд уже вдруге за короткий час  судив  за насилля в сім’ї сорокарічну хмельничанку. Під час з’ясування стосунків  чоловік викликав працівників поліції та поскаржився їм на те, що його співмешканка постійно висловлюється  нецензурною  лексикою  та погрожує йому  фізичною розправою.  Дії  хуліганки суд кваліфікував за ч. 1 ст. 173-2 КУпАП, як домашнє насильство в сім’ї, внаслідок якого могла бути завдана шкода  психологічному здоров’ю чоловіка.

На засідання суду порушниця не з’явилася, хоча й була належним чином повідомлена про день, час та місце розгляду справи, та й про причини неявки суд не повідомила. За таких обставин факт вчинення насильства в сім’ї у суддя підтвердив даними з протоколу поліції про адміністративне правопорушення та  письмовими поясненнями пари.

Суд визнав жінку винною в адміністративному правопорушенні та стягнув із неї 340 гривень штрафу, окрім того – майже 500 гривень судового збору.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *