Без категорії

Добрі справи депутатської команди

Депутати Хмельницької міської ради від політичної партії Команда Симчишина  Юрій Решетнік, Тарас Бойцерук, Віталій Підгайчук, Валентина Тимошенко та Алла Кривак прозвітували про зроблені у 2021 році справи на першому виборчому окрузі. Цей округ округ охоплює такі райони як  Озерна, Заріччя, частина Зарічанської та Проспекту Миру, а також села: Велика Калинівка, Черепова, Черепівка, Олешин та Іванківці.

За рік депутатської роботи вдалося: здійснити капітальний ремонт мереж зовнішнього освітлення по вулицях Бандери, Озерна та Панаса Мирного; відремонтувати суцільним методом 1000 метрів вулиці Панаса Мирного та все дорожнє покриття 2-ма шарами нового асфальту, а також і тротуари, зробити пандуси і спуски; облаштувати майданчик для вигулу собак; на перехресті вул. Мирного та Залізняка встановити новий світлофорний об’єкт; здійснити  капітальний та поточний ремонти ряду прибудинкових територій.

Окрім того депутати ініціювали відведення під сквери 5 земельних ділянок, 2 з яких на 1 окрузі. Завершили будівництво нової початкової школи №1, що розрахована на 800 учнів.Завершили капітальний ремонт зони відпочинку навколо водойми в мікрорайоні Озерна. Розпочали першу чергу робіт у Молодіжному парку. Побудували новий спортивний майданчик в НВК №31. Виготовили ПКД водогону в селі Велика Калинівка, загальною вартістю понад 3 мільйони гривень, щоб уже в 2022 році приступити до виконання робіт. В Олешині та Іванківцях встановили кухонне обладнання  та інтерактивну панель, а в Череповій та Черепівці – обладнання для харчоблоків.

Про це на своїй сторінці у Фейсбуці повідомила Команда_Симчишина    

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *