Без категорії

Будівельні відходи можна віддати на переробку

Далеко не кожен із містян  здатен  правильно обійтися з будівельними відходами, які залишаються після ремонту оселі чи будівельних робіт на власному обійсті. Те саме стосується і підприємців. На жаль окремі «оригінали» примудряються висипати гору сміття, якщо не прямо перед під’їздом, то вивезти й викинути на якесь узбіччя, чи до найближчого рову або лісу за містом. Спостерігати купи будівельного чи іншого сміття на обочинах міста, коли часом вибираємося на природу, вкрай неприємно. Чи ж повинне потерпати навколишнє середовище від рук варварів?

Надійний вихід існує! Центр управління відходами, що працює у Хмельницькому за адресою пр. Миру,7 (біля Полігону твердих побутових відходів) приймає на переробку чи безпечну утилізацію аж тринадцять видів різноманітних відходів. Причому працює щоденно з 8.00 до 19.00 години. Контактний телефон підприємства: +38 (067) 3781 271.

На території центру будівельні відходи можна посортувати. Наприклад, шиби від вікон підуть у контейнер із склобоєм, дерев’яні рами будуть використані для обігріву адміністративних приміщень, металеві елементи — до контейнера з металом для подальшої переробки, а, скажімо, биту цеглу підприємство використає для підсипання доріг.

 Дбаймо при кожній нагоді за чистоту рідної землі й залишаймося з чистим сумлінням!

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *