Без категорії

Гарячі обіди для тих, хто у скруті

Міська влада вчергове потурбувалася про хмельничан, які опинилися на обочині життя, втратили домівку, роботу, загубили документи, не мають елементарних засобів для існування.

Як відомо, повернутися до нормального життя людям, що оступилися чи потрапили в життєву халепу, роками допомагає Хмельницький міський центр соціальної підтримки та адаптації, що діє  по вулиці  Житецького, 22. За потреби тут надають безхатченкам тимчасово житло, безкоштовно харчують, допомагають знайти роботу чи відновити документи.

А от із початком 2022 року, згідно планів міської влади, центр активно  реалізує проєкт «Гарячі обіди на колесах». Соціальні працівники доставляють обіди автомобілем у місця роздачі, де безхатченки та інші люди, які потерпають від голоду  мають можливість поїсти гарячих страв.

Локації додаткового харчування діють: по вул. Толстого, 5 (Свято-Георгіївський храм) – щоденно о 13.00; по вул. Проскурівська, 66 (парк ім. І. Франка) – у понеділок, вівторок, середу та суботу – з 11.00 до 12.00, у четвер – з 14.30 до 15.00; по вул. Проскурівська, 92 (залізничний вокзал) – у понеділок – об 11.00.

За повідомленням прес-центру Хмельницького міськвиконкому у 2021 році надано безкоштовних комплексних гарячих обідів 4058 особам, які їх потребували.  У поточному році на харчування клієнтів Центру соціальної підтримки та адаптації з бюджету Хмельницької міської територіальної громади спрямовано 203 тисячі 500 гривен, що на 88 % більше, ніж в минулому році.  

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *