Без категорії

Свято у сквері

“Хай Новий рік з добром до вас іде!”, — зичили 4 січня хмельничанам вихованці Хмельницької школи мистецтв “Заріччя”. З нагоди свята провели чудовий концерт для мешканців мікрорайону у сквері ім. С.Бандери.

“Відколи неподалік нашого навчального закладу з’явився новий сквер ім. С.Бандери, він став майданчиком для виступів наших учнів. Тут проводили фольклорні забави за участі нашого колективу “Ладовиці”. А цього разу вітали з Новим роком. Символічно, що видатний українець, на честь якого названо сквер, народився 1 січня. Тож, святкуємо і його день народження. Сцена під відкритим небом дуже подобається людям. Влада міста підтримує нашу ініціативу тут виступати”, — зазначає директорка школи мистецтв Галина Ладанська.

В рамках розважальної програми звучали кращі пісні про новий рік із рідномовного репертуару України.

А юна співачка Марія Карєтна навіть запросила малят до святкового хороводу. Разом із батьками вони плескали в долоні, присідали, стрибали…, зігрівалися, як показувала запрошена на свято блакитнокоса Мальвіна.

Гамір та музика біля ялинки свідчили — свято вдалося!

“Добре, що в місті організовують такі свята. Дітям дуже цікаво розважитися після святкування вдома. Весело, дуже хороші дитячі пісні. Юні артисти мають нагоду показати місту свої таланти”, — каже хмельничанка Наталя.

Ірина Салій

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *