Без категорії

Рукавички з бажаннями

Новий рік — особливий час, коли мрії стають реальністю, тільки потрібно для цього хоч трішки потрудитись, вкласти душу в свою працю. Хто з малюків не любить нові іграшки на новорічній ялинці, адже всі прикраси такі казкові! Особливо, коли ще й виготовлені власноруч. “Своїй” іграшці можна ж довірити потаємні бажання, і вони збуваються!
Напередодні новорічно-різдвяних свят читальний зал центральної публічної бібліотеки перетворився в іграшкову майстерню. Тут організували майстер-класи “Асорті новорічних прикрас” за участі Тетяни Юркової, бібліотекарки філії №2, майстрині з виготовлення різноманітних виробів (зокрема, ляльок-мотанок). Гостями майстер-класу та безпосередньо тими, хто вчився виготовляти новорічні прикраси у вигляді пари рукавичок, були учні 5-А та 5-В класів Хмельницької гімназії №1 ім. В.Красицького. Працівники центральної публічної бібліотеки стали щиросердними помічниками школярам. Для натхнення в читальному залі звучали новорічні мелодії. Подію доповнювала виставка книг на новорічно-різдвяну тематику. З гарним настроєм діткам все вдалося — рукавички-прикраси вийшли оригінальними та яскравими!
В результаті частина п’ятикласників з радістю записалась до бібліотеки, де так, виявляється, цікаво. Тепер вони сюди приходитимуть регулярно. Про це розповіла на сторінці в Фейсбуці також класна керівниця п’ятикласників Валентина Ярош: “Ми опинилися в казці, завітавши до центральної бібліотеки нашого міста. Казкова, затишна атмосфера, привітні бібліотекарі радо зустріли нас.
Ми щиро дякуємо за цікавий майстер-клас з виготовлення іграшки-рукавички. А ще діти стали читачами бібліотеки. Було цікаво та надзвичайно корисно!”

Тетяна Слободянюк

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *