Без категорії

НОРОВЛИВИЙ І БЛАГОРОДНИЙ

За східним календарем, символом наступного року стане Водяний Тигр. Почнеться він 1 лютого 2022 року і триватиме до 21 січня 2023-го.

Згідно зі східною традицією, Тигр втілює принцип Янь — потужний, яскравий, напористий. Символи Водяного Тигра у 2022 році дві стихії — вода та дерево.
Вода дарує життя і допомагає Дереву стати чуттєвим, добросердним і схильним до самовираження. Дерево відповідає за стабільність і чітке дотримання поставленої мети.
Водяний Тигр відрізняється відзвичайного тигра більшою пластичністю та емоційністю. Причому, він одночасно шляхетний, лютий, напористий та імпульсивний. Такий Тигр ніколи не відступає і може легко обійти перешкоди, замість того, щоб повільно і наполегливо пробиватися крізь них.
Рік буде вдалим майже в усіх сферах, проте найбільше пощастить активним і творчим людям.
Родинні зв’язки в рік Тигра мають важливе значення, і важливо приділяти близьким якнайбільше уваги. Серед недоліків можна відзначити надмірну чутливість. У такому стані людина зіткнеться із сумнівами і сильними страхами, від яких обов’язково потрібно абстрагуватися. У рідкісних випадках Тигр буде надмірно активним та оптимістичним, тому такий настрій необхідно підтримувати. А перебуваючи в стані невпевненості, незадоволеності і занепокоєння, не варто приймати важливі рішення.
Найкращий спосіб — це придбати талісман. Цього року їм може стати фігурка тигра, бажано виготовлена зі звичайного або напівдорогоцінного металу. Талісман також може бути зроблений у вигляді предмета інтер’єру. Наприклад, лампи.
Астрологи стверджують, що 2022 рік буде для більшості знаків набагато вдалішим, ніж 2021 рік. Багато людей досягнуть успіхів у різних сферах. Звичайно, декого очікують розчарування і помилки. Це пов’язано з протиріччями в характері. Також Тигр буде на боці тих, хто прагне нових знань. У наступному році можна сміливо починати опановувати нові заняття і міняти професію. Тигр любить ризикувати, тому він буде шукатиме авантюри. Головне, щоб ризик був заздалегідь проаналізований і враховані можливі наслідки. Тигру не сподобаються люди, які сподіваються тільки на удачу і не докладають належних зусиль.

v Кольори удачі: в чому зустрічати рік Тигра
Щоб задобрити Тигра та залучити удачу, потрібно правильно приготуватись до зустрічі з ним. Велике значення при цьому має колір одягу та інтер’єру. Неправаильно вибраний колір може неабияк зіпсувати і саме свято, і весь наступний рік. За східним гороскопом, Тигр — це символ сили, енергії, могутності, справедливості та шляхетності. За своєю природою це хижак і мисливець, здобиччю якого стають слабкі і повільні. Він цінує швидкість та грацію, не позбавлений почуття прекрасного та прагнення до шику. А стихія Води пом’якшує запальність Тигра і робить більш м’яким, комунікабельнимі відкритим.
Отже, на Новий рік вам підійде будь-яке вбрання з тканин та матеріалів, що передають колірну гаму та відтінки морської та океанської стихії, синю та блакитну палітру, а також чорний та насичений синій колір. Водяному Тигру до до вподоби бірюзовий, глибокий синій, чорний, блакитний, пісочний, помаранчевий, коричневий, темно-зелений, сріблястий, білий, золотий.

v Якими аксесуарами доповнити сукню для
зустрічі Нового року
Доречними будуть прикраси, що символізують стихію води: метал, перли, каміння, хвилеподібні візерунки, зображення риб, морських зірок та інших мешканців глибин.
Також Тигру сподобаються прикраси, взуття, клатчі, аплікації, аксесуари для волосся, вишивки, накидки, намисто, брошки, декоративні застібки, сережки, браслети, каблучки — кольори золота та срібла.
Чудовий вибір — прозорі сережки-краплі зі стеклярусу, гірського кришталю, пластмаси. Не кажучи вже про діаманти (алмази), аквамарин, бірюзу, малахіт, бразильський олександрит, турмалін, сапфіри, топази і смарагди.

v У чому не варто
зустрічати рік Тигра
Несприятливими у 2022 році будуть яскраві штучні неонові відтінки.Також Тигру навряд чи сподобається фіолетовий.
Намагайтеся уникати “котячого” принта в одязі. Не варто думати, що якщо ви одягнете тигровевбрання, то господар року неодмінно прийме вас, як свого. Навпаки, такий маскарад його не потішить! Конкурент!

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *