Без категорії

Місцеве самоврядування без корупції

Хмельницька міська рада підписала
меморандум про співпрацю з ГО “Інститут законодавчих ідей” (ІЗІ)

ГО “Інститут законодавчих ідей” — це незалежний аналітичний центр, який працює заради прийняття законодавства без корупційних, дискримінаційних норм і його подальшої ефективної імплементації. Таким чином Хмельницький долучився до проєкту “Антикорупційна експертиза проєктів рішень органів місцевого самоврядування”.
“Відтепер наші проєкти рішень міської ради та виконавчого комітету аналізуватимуть незалежні експерти. Це максимально знизить корупційні ризики. Мета проєкту— надати органам місцевого самоврядування, їх юридичним департаментам, відділам із запобігання та протидії корупції кваліфіковані висновки антикорупційної експертизи щодо проєктів рішень та рекомендації, як усунути корупціогенні фактори, якщо вони містяться в тексті проєкту рішення”, — повідомив на своїй сторінці у Фейсбуці міський голова Олександр Симчишин.
Експерти ГО “Інститут законодавчих ідей” з 2015 року проводять аналітичні дослідження законодаівчих актів, зокрема, антикорупційну експертизу та шляхи вдосконалення законодавства України, а також активно співпрацюють з органами місцевого самоврядування для прийняття ефективних рішень на користь всього суспільства.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *