Без категорії

Бізнес – для бізнесу

В рамках Угоди про споріднення відбувся робочий візит до Хмельницького делегації побратимського міста Наманган (Узбекистан).

Відбулась офіційна зустріч Надзвичайного та Повноважного Посла Республіки Узбекистан в Україні Алішера Курманова та делегації з Намангану з міським головою Олександром Симчишиним, представниками міської ради, освітньої галузі міста та бізнес-спільноти.
У підсумку зустрічі підписано Угоду про співпрацю між торгово-промисловими палатами м. Хмельницького та Наманганської області. У складі делегації до нашого міста завітали представники хокиміяту Наманганської області та міста Наманган, директор торгово-промислової палати, директор навчального моноцентру і керівники підприємств легкої промисловості та з виробництва будівельних матеріалів.
Гості ознайомилися з роботою навчально-наукової лабораторії “Технології моди” Хмельницького національного університету і обговорили перспективи співпраці в освіті.
Також делегація відвідала підприємство “WD textile”, що спеціалізується на створенні ексклюзивного мережива, машинній вишивці бісером, паєткою, ручній вишивці, включаючи 3D. Таке виробництво дуже зацікавило посланців Намангану, оскільки не має аналогів у Намангані. На подальший час заплановано ряд робочих зустрічей та B2B (бізнес для бізнесу) переговорів для налагодження двосторонньої співпраці.
“Упродовж візиту плануємо познайомити представників хмельницького бізнесу із колегами з Намангану, які зможуть співпрацювати у сферах легкої промисловості, агробізнесу тощо.
Документ про співпрацю ми підписали тільки в травні, але вже після перших відвідин міста Наманган наш бізнес повернувся із конкретними підписаними угодами, зокрема щодо закупівлі сировини для легкої промисловості. Днями до Хмельницького прибуде перших 15 тонн тканини.
Такою роботою я справді задоволений. Впевнений, що далі буде більше!” — повідомив на сторінці у Фейсбуці міський голова Олександр Симчишин.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *