Без категорії

15 гривень за годину

З 19 жовтня запрацювала платна парковка на Львівському шосе. Її площа 1300 кв. м, розрахована вона на 130 автомобілів.
7 жовтня під час чергового засідання виконавчого комітету міської ради було прийнято рішення щодо тарифу на послуги з платного паркування. Один транспортний засіб — 15 грн за годину паркування. За такою ж ціною можна буде залишити автомобіль й на платній стоянці на проспекті Миру, біля автобазару.
Оплатити вартість послуг можна за допомогою стаціонарних терміналів як готівкою, так і безготівковими коштами або за допомогою мобільного додатку.
Нагадаємо, що в Хмельницькому працює сектор контролю за паркуванням транспортних засобів. Муніципальні інспектори з паркування наділені повноваженнями приймати рішення про призначення штрафу за порушення правил зупинки, стоянки та паркування транспортних засобів. Вони ж слідкуватимуть за дотриманням правил й на платній парковці.
Запровадження плати за паркування, в першу чергу, вирішить проблему скупчення машин на проїжджій частині дороги поруч з речовим ринком, підвищить безпеку автомобілів під час стоянки, а також це поповнюватиме бюджет тергромади.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *