Без категорії

На канікули раніше

Цьогорічні осінні канікули в школах громади розпочнуться з 18 жовтня і триватимуть до 24 жовтня. Оскільки канікулам передують державні вихідні, неофіційно вони розпочнуться вже з 14 жовтня. Про це повідомили в міському департаменті освіти та науки.

“Дати проведення канікул школи визначають самостійно рішенням педагогічної ради. За нашими рекомендаціями, канікули мають стартувати з 18-го жовтня. Проте, через додаткові святкові вихідні 14-15 жовтня, діти зможуть відпочивати довше”, — зазначила заступниця директорки міського департаменту освіти і науки Ольга Кшановська.
Нагадаємо, що за графіком, який раніше запропонувало Міносвіти, для учнів шкіл осінні канікули мали стартувати 25-го жовтня. Але, знову ж таки, це рекомендаційна дата початку дитячого відпочинку восени.
Як додає заступник міського голови Михайло Кривак, дві хмельницькі школи таки будуть навчатися за міносвітянськими рекомендаціями. З 25 жовтня, на тиждень пізніше за інших школярів хмельницької громади, підуть на канікули в НВК №31 та НВО №1.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *