Без категорії

З повагою та шаною до вчителя

Найкращі педагоги отримали відзнаки
з нагоди професійного свята

3 жовтня, в неділю, в Україні відзначали День працівників освіти. Вітали вчителів і в Хмельницькому. Першого жовтня на вулиці Проскурівській, 61, поблизу Хмельницького міжшкільного навчально-виробничого комбінату, урочисто відкрили Дошку пошани “Кращі колективи закладів освіти Хмельницької міської територіальної громади”. Їх визначили на конкурсі, який нещодавно провів міський департамент освіти та науки. Днем раніше освітян тергромади привітав міський голова, а кращим з кращих за сумлінну і плідну працю на освітянській ниві, високий професіоналізм, вагомий внесок у справу навчання і виховання підростаючого покоління вручив нагороди виконавчого комітету міської ради та цінні подарунки.
“Я завжди кажу, що в сучасному світі головне не корисні копалини чи гроші. Головний ресурс — знання. І, звичайно, вміння застосовувати ці знання на практиці!”, — акцентував міський голова, вітаючи педагогів із професійним святом.
Відзначили педагогів також виплатою надбавки і премії за сумлінну працю. Це обійшлося місту в чималу суму, але працівники освіти того варті. “Війни виграють не генерали, війни виграють вчителі та священники”. Цією відомою цитатою німецького державного та політичного діяча фон Бісмарка, міський голова підкреслив обраний курс міської тергромади. Саме тому, за його словами, кошти в освіту місто вкладало, вкладає і буде вкладати, аби інвестиція в дітей повертались сторицею.
Наступного року боротьба за звання кращого колективу буде ще цікавішою, бо переможці отримають кошти на покращення матеріальної бази закладу, зазначив Олександр Симчишин.
Велика група освітян отримала почесні грамоти й подяки від департаменту освіти та науки міської ради. Нагороди їм вручила директорка департаменту Надія Балабуст.
Днем самоврядуванням, впродовж якого старшокласники самостійно проводили уроки в школі, а вчителі лише спостерігали за цим процесом, привітали педагогів учні навчальних закладів міста.

Євген Ковтун

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *