Без категорії

“Магія любові і добра”: інтрига зберігається

Щоразу на свято міста, яке Хмельницький відзначає в останній тиждень вересня, хмельничан та гостей очікують приємні сюрпризи. Приміром, торік, хоча й через катастрофу військового літака неподалік Харкова була скасована частина заходів, містянам презентували проєкт “Машина часу”, аналогів якому в Україні немає. Відтак кожен мав змогу, зайшовши до модульного мобільного павільйону, поринути у минуле, “прогулятись” вулицями, на яких жили наші прадідусі і прабабусі, побачити, де вони проводили своє дозвілля, та якими були старі будівлі міста в час їх забудови. А ще родзинкою проєкту “Машина часу” став власний супергерой міста — Хмельмен.
Цього року день народження міста пройде під гаслом “Хмельницькому — 590: Магія любові і добра!”. На хмельничан та гостей, окрім різноманітних спортивних турнірів, виставок робіт народних умільців, перфомансів, інсталяцій, фотозон, фестивалів, конкурсів, ігор, дефіле, концертів зірок, чекає чимало сюрпризів. Зокрема, відбудеться відкриття туристично-інформаційного центру, вручать приз Європи та відкриють віртуальний знак Призу Європи. Окрім цього, на хмельничан чекає хореографічно-циркове шоу, виступ скрипаля-віртуоза Олександра Божика у супроводі рок-оркестру.
А 25 вересня на хмельничан чекає вражаюче видовище, якого у місті ще не було. 100 спеціальних дронів піднімуться над містом на висоту 100 метрів і створять у небі фантастичне шоу. Втім, що саме покажуть в небі — секрет. Приходьте і все побачите на власні очі. Проскурівська чекає — Хмельницькому 590!

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *