Без категорії

12 гектарів для нової культури життя

У Хмельницькому, в мікрорайоні Озерна, вже другий рік активно
триває будівництво 12-гектарного багатофункціонального комплексу новітнього формату URBAN STREET.

Цей проєкт новий не лише для нашого міста, але й для усієї Західної України.
За задумом проєктантів, це сучасний урбаністичний, тобто міський, простір, який презентує й нову культуру життя і сформований із шести різних напрямків. Чому обрана Озерна? По-перше, у мікрорайоні, за даними Хмельницької міської ради, проживає майже сто тисяч мешканців! Більше половини — це молоді сім’ї, які будують власне майбутнє, і для них важливі сучасне міське середовище і якісний рівень культури, тобто новітня інфраструктура. І паралельно із будівництвом багатоповерхівок створюється ця інфраструктура для всіх жителів мікрорайону: минулого року побудували дорогу по вулиці Січових Стрільців, відкрили новий дитячий садочок, завершують роботи зі зведення навчально виховного комплексу.
Та чи не найпривабливіша окраса URBAN STREET — вишукані крамниці, сучасні заклади харчування студії та салони індустрії краси. Одні заклади вже працюють, інші готуються до відкриття. Перший із них — бутікова вулиця BOUTIQUE street — вже працює у тестовому режимі, ще частина власників приміщень активно проводять ремонтні та оздоблювальні роботи. І вже найближчим часом тут відкриються такі відомі у Хмельницькому заклади, як “Цукерня”, “Detroit”, “Mozzarella”, “Pasha Kebab”, “Крендель” та інші.
І поки вулиця готується до повноцінного відкриття, будівельники розпочали другий етап зведення критого оптово-роздібного ринку URBAN BAZAR, який незабаром стане головною локацією для підприємців, що активно розвивають свій бізнес.
А для хмельничан URBAN STREET вже і популярна фотозона, і місце комфортного відпочинку. Фотомайстри проводять тут весільні та персональні фотосесії.
Жаль лише, що на вивісках новітніх салонів та крамниць так мало українських назв…

Вікторія Катрич

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *