Без категорії

Втопив розум у горілці

У Нетечинцях Віньковецького району ще й досі
з жахом обговорюють криваві події, які сталися в селі серед білого дня. 31-річний Дмитро мало не розстріляв
з мисливської рушниці всю свою родину.

До матері в село чоловік переїхав після того, як посварився з дружиною. Спочатку хотів накласти на себе руки, а потім почав гасити розлуку з сім’єю горілкою. Одного дня напився і вигнав з дому свою 60-річну матір. Жінка вискочила з хати в одній сорочці. Переночувала в доньки, наступного дня обидві поїхали забирати речі. Біля сільського магазину поруч з їхньою хатою побачили Дмитра. Він сидів на вулиці за столом з недопитою пляшкою коньяку. Мати не втрималась, схопила ту пляшку і розбила об стіл. Дмитро, нічого не сказавши, пішов додому, а повернувся з рушницею в руках і почав стріляти в матір та сестру. Жінки вскочили в машину, яку наздоганяли кулі.
На щастя, свинцеві кулі, які влучили сестрі в груди, не зачепили внутрішніх органів сестри, лише легко поранили руки її чоловіка, який був за кермом. Мати Дмитра відпекалася переляком. Доки пораненим надавали в лікарні медичну допомогу, Дмитро втік. Його досі шукають слідчі та кінологи з собаками. А помешкання матері та сестри цілодобово охороняє поліція. Односельці також бояться виходити з дому, оскільки Дмитро втік з рушницею і ніхто не знає, чого ще чекати від озброєного односельця.
За фактом замаху на умисне вбивство слідчі відкрили кримінальне провадження. За скоєне чоловікові “світить” до 15 років позбавлення волі. Матір побоюється, що син іще до того, як його впіймають, може накласти на себе руки, та молиться, аби він не наробив ще більше дурниць.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *