Без категорії

Нотатки з виконкому

Під головуванням міського голови Олександра Симчишина відбулося чергове засідання виконавчого комітету. Під час роботи виконкомівці розглянули 45 питань порядку денного.

Традиційно члени виконкому підтримали рішення щодо надання одноразової грошової допомоги громадянам, які потребують лікування. 353 тис. грн. розподілили між 114-ма жителями тергромади. Водночас на квартирний облік було взято 27 сімей, з яких 13 учасників бойових дій та троє людей з інвалідністю.
Визначили члени виконкому й прогноз бюджету громади на 2022-2024 р.р. та ухвалили звіт про виконання бюджету за І півріччя 2021 р.
Одностайно підтримали і проєкт рішення про внесення на сесію міської ради пропозицій щодо надання згоди на безоплатну передачу в комунальну власність територіальної громади мереж зовнішнього освітлення мікрорайону Ракове. Після затвердження депутатами мережі вуличного освітлення цей мікрорайон буде обслуговувати комунальне підприємство “Міськсвітло”.
Разом з тим члени виконкому проголосували за проєкти рішень про присудження міської премії імені Михайла Орловського в галузі історико-краєзнавчих досліджень та про присудження міської премії імені Богдана Хмельницького.
Водночас затвердили проєкт рішення про відзначення кращих за професіями працівників міста Хмельницького у 2021 році. 22 лауреати, які визначені кращими в різних напрямках та галузях, отримають почесні грамоти та подарунки під час урочистих заходів з нагоди відзначення Дня міста.
Решта питань стосувалися надання дозволу громадянам на переведення садових будинків у жилі, на розміщення зовнішньої реклами у місті, вчинення правочинів щодо неповнолітніх дітей тощо.

Євген Ковтун

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *