Без категорії

Смачно хмельничанам, вигідно місту

В Хмельницькому, на Старокостянтинівському шосе, 6а, відкрився ресторан швидкого харчування “McDonald’s”.

Про відкриття закладу міжнародної мережі в Хмельницькому точилися суперечки не один рік. Врешті, за згодою міської ради, це сталося. Хмельницький 103-тє українське місто, де є такий ресторан фастфуду. Для міста “McDonald’s” означає не просто появу нового місця, де можна смачно поїсти фірмові бургери, а й міжнародну співпрацю. Новий заклад харчування – це значні податки для міста й нові робочі місця. Про це заявив міський голова Олександр Симчишин: “У новому закладі харчування створено 120 робочих місць. Крім того, нові робочі місця зʼявилися в партнерів закладу. Це дуже важливо для хмельничан, особливо в наш непростий час. А податки, які сплачуватиме заклад, підуть на розвиток громади”.

Судячи з сили-силенної відвідувачів хмельницької філії “McDonald’s” в день її відкриття, заклад громада, дійсно, чекала з нетерпінням. За словами директора розвитку “McDonald’s” Україна” Віталія Стефурака, компанія планує надалі відкривати нові ресторани, зокрема у Хмельницькому. І це при тому, що перший ресторану в нашому місті досить масштабний. Його площа 470 квадратних метрів. Всередині передбачено місця для 114 відвідувачів, а на літній терасі 170 місць.

Хоч “McDonald’s” американська корпорація, в закладі використовуватимуть продукти вітчизняного виробництва, які готуватимуть за фірмовими рецептами.

Важливо, що відкриття нового “McDonald’s” — це не лише збільшення робочих місць і надходжень до бюджету, а й розвиток соціальної сфери. Про це запевняє Віталій Стефурак. Адже, фундація “Дім Рональда МакДональда” створює у місцевих лікарнях сімейні кімнати. Також заклад швидкого харчування сортує власне сміття, відправляє його на переробку.

Завдяки“McDonald’s” Хмельницький освоїть і новітні сервіси харчування. Так, у ресторані працюють термінали самообслуговування. Скориставшись ними, відвідувач може взяти номер і сісти за стіл, куди мають принести його замовлення.

Марина Зіновʼєва

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *