Без категорії

Найбільший стяг у небі

Хмельницький долучився до рекорду світового рівня. У День Державного Прапора на чотирьох локаціях міста за допомогою дронів підняли в небо найбільший прапор України, розміром 216 квадратних метрів.
За словами начальника міського управління культури і туризму Артема Ромасюкова, таким чином Хмельницький долучився до всеукраїнської акції “Україна разом”. Її організатори підіймали національний стяг у різних містах України понад рік .
“Прапор виготовляли в Києві, його масштаби – рекордні в Україні. Найбільше сподівалися в рамках акції підняти національний дух на сході країни. Вражало, як радісно нас сприймали звільнені українські території й території, найближчі до розмежування. Звісно, були люди, які нас ігнорували, але таких небагато ”, — розповів один із організаторів акції Віктор Прокопчук.
У Хмельницькому велетенське синьо-жовте полотнище підіймали двічі на майданчиках біля кінотеатру ім. Т.Г.Шевченка, ТЦ “Дитячий світ” та в парку Молодіжному. Дійство доповнив концерт міського муніципального естрадно-духового оркестру.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *