Без категорії

URBAN STREET— сучасний формат

У мікрорайоні Озерна, на вулиці Січових Стрільців, завершується будівництво сучасного багатофункціонального комплексу нового формату URBAN STREET — найбільшого в усій Західній Україні. Його масштаб і стильний дизайн вражають уже тепер, у стадії активного будівництва, яке розгорнулось торік на території у 12 тисяч кв.м. Бізнесовий комплекс повноцінно запрацює навесні наступного року. Але вже зараз новий комплекс захоплює вишуканим стилем. Незабаром тут відкриються крамниці, заклади громадського харчування, б’юті-індустрії, розважальні, а деякі локації працюють вже нині.
Водночас, будівельники зводять критий продуктовий ринок URBAN BAZAR. Це чи не головна локація для підприємців, які активно розвивають свій бізнес. І поки будівельники споруджують павільйони, власники торгових точок з інших ринків міста активно бронюють тут місця.
“URBAN BAZAR буде іншим, аніж ті ринки, до яких ми звикли, — розповіла представниця проєкту Яна Хайтова. — Він забезпечує потреби не лише Хмельницького чи області, але й усього Західного регіону. Тут буде одночасно і гуртова, і роздрібна торгівля. Ринок налічуватиме 270 торгових приміщень різного розміру — від 11 кв. м. На території ринку діятимуть більше 1000 місць для паркування і система відеоспостереження, свою продукцію пропонуватимуть і місцеві, і зарубіжні виробники”.
Ще чотири напрямки проєкту — Mood Food, Public space та Building Hub — зводитимуться наступними, після завершення ринку. Вони, згідно з проєктом, стануть центрами бізнесу, ділових зустрічей і обідів з партнерами чи друзями, а також відпочинку на різний смак: від прогулянок — до масштабних фестивалів і вечірок.

Сергій Білий

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *