Без категорії

Фінансова незалежність

37 учнів старшої школи отримали сертифікати за підписом міського голови про успішне закінчення школи фінансової грамотності.

Школа фінансової грамотності і ділової англійської мови “Smart Finance” — це проєкт Хмельницької міської ради для підтримки розвитку підприємницьких та кар’єрних компетенцій молоді. Він реалізується в рамках Програми розвитку підприємництва міста Хмельницького на 2019-2021 роки та фінансується з міського бюджету.
Цього року пройти навчання під час канікул в школі фінансової грамотності виявили бажання більше сотні старшокласників. Конкурс пройшли 37 учнів. Саме вони впродовж двох тижнів опановували ази підприємництва, менеджемнту, ведення бізнесу та вивчали ділову англійську мову. Заняття проводили кращі викладачів та бізнес-тренери Школи МВА (Master of Business Administration) та Школи   англійської мови Freedom. Навчальний курс передбачав не лише двотижневе навчання, а й корисні практичні заняття, тренінги у цікавих локаціях. Також учасники школи “Smart Finance відвідали підприємства Хмельницького, а після пройденого курсу захистили власні бізнес-проєкти. Причому, кожен проєкт – це розрахунок фінансової моделі, доходів і витрат, створення бізнес-акаунтів в інтернеті, пошук цільової аудиторі і багато інших моментів, які не вивчають ні у школі, ні в університеті.
Це другий випуск в Smart Finance, пі час якого пройшли навчання старшокласники небайдужі до вибору життєвого шляху.

Ольга Сєргєєва

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *