Без категорії

Школа успіху під час канікул

Хмельницькі учні уже третій рік поспіль навчаються у безкоштовній Школі фінансової грамотності і ділової англійської мови. Курс Smart Finance (Школа фінансової грамотності і ділової англійської мови) спрямований на розвиток бізнесових та кар’єрних компетенцій молоді. Проєкт реалізується в рамках Програми розвитку підприємництва міста Хмельницького на 2019-2021 роки та фінансується з міського бюджету. 14 червня цього року школа знову запрацювала для учнів 9-11 класів у бізнес-центрі ТЦ “Монблан”. Навчальний набір для курсу традиційний — 37 слухачів, 3 групи.
Стількох же ж старшокласників хмельницьких шкіл впродовж двох тижнів, по чотири години щодня, безкоштовно почали навчати фінансової грамотності та ділової англійської мови кращі викладачі та бізнес-тренери у Молодіжному центрі у 2019 році.
Із початком роботи школи перших її слухачів-2021 привітав міський голова Олександр Симчишин: “Нас такому не вчили” — часто чую від підприємців, що починають власну справу. Тепер ми вчимо. 37 старшокласників вже відвідують школу фінансової грамотності і ділової англійської. Був дуже втішений, коли дізнався, що надійшло близько сотні анкет від школярів! Ці діти знають, заради чого хочуть вчитися на канікулах! Заняття проводять бізнес-тренери і хороші викладачі англійської. В програмі — екскурсії на успішні підприємства Хмельницького. Говорять не лише про підприємництво, але й про фінансову грамотність. По завершенні кожен учень отримає сертифікат за моїм підписом”.
Що пропонує школа успіху? Це двотижневе безкоштовне навчання, базові знання основ фінансової грамотності, захоплюючі практичні заняття у цікавих локаціях, спілкування з кращими бізнес-тренерами, поглиблення знань з англійської мови. Викладацький склад — від школи англійської мови Freedom та бізнес-школи МВА для дітей. Про процедуру подачі заяв на навчання можна дізнатись на сайті міської ради.

Тетяна Слободянюк

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *