Без категорії

Сезон юних олімпійців

Т урботливі батьки намагаються зробити літній відпочинок дітей активним, корисним та цікавим. Про це подбав міський Центр роботи із дітьми та підлітками за місцем проживання. З 14 по в Хмельницькому тривають “Дворові Олімпійські ігри”. Діти до 13 років беруть участь у змаганнях на спортивних майданчиках шкіл у своїх мікрорайонах. Мета “Дворових Олімпійських ігор” не лише оздоровити дітей, а й популяризувати масовий спорт серед населення.
Перші змагання в рамках дворових олімпіад відбулися на спортивному майданчику СЗОШ №19, що у мікрорайоні Ружична. Учасники спробували свої сили в метанні спису, стрибках у довжину, штовханні ядра, кільцекиді, набиванні футбольного м’яча. За виконання спортивних нормативів отримували спеціальні призи.
“Хочеться запропонувати дітям різні види спорту, показати, що це весело й корисно. Можливо, хтось із дітей почне займатися професійно”, — зазначила методистка міського центру роботи з дітьми та підлітками за місцем проживання Марʼяна Харкевич.
Цьогоріч відбуваються уже треті “Дворові Олімпійські ігри”, торік через карантин їх проводили онлайн. Малеча настільки скучила за живими активними розвагами під відкритим небом що змагання їм дуже подобаються!

Ірина Салій

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *