Без категорії

Конкурс для директора

17 червня розпочались етапи конкурсних відборів на посади керівників закладів загальної середньої освіти Хмельницької міської територіальної громади. Які тести проходитимуть потенційні директори?
Це — знання законодавства України в сфері загальної середньої освіти; вирішення ситуаційного завдання на перевірку професійних компетентностей; презентація перспективного плану розвитку закладу загальної середньої освіти.
Також комісія з проведення конкурсів на посади керівників закладів загальної середньої освіти Хмельницької міської тергромади розглянула документи претендентів на посади керівників НВК №№6, 7, СЗОШ І-ІІІ ступенів №8 І-ІІІ ступенів № 25 ім. І.Огієнка, СЗОШ №33 та допущено їх до етапів конкурсних відборів, які розпочнуться 2 липня 2021 року в департаменті освіти та науки Хмельницької міської ради.
Згідно із Законом “Про освіту” керівники шкіл призначаються лише за результатами конкурсного відбору. Така норма була встановлена у 2017 році. Законом передбачено, що з директором школи (крім приватної) укладається трудовий договір (контракт) на шість років, а для особи, яка призначається вперше — на два роки.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *