Без категорії

Золотий заплив байдарочників

Тепла пора року відкрила сезон водних видів спорту, зокрема веслування на байдарках. Наші веслярі добре розім’яли мʼязи на Південному Бузі, що дало їм шанси перемогти на різного рівня змаганнях. Нещодавно здобули медалі на чемпіонаті України з веслування на байдарках серед юніорів та молоді. Хмельницький представляв досить сильний склад спортсменів. Відзначилися вихованці ДЮСШ №2 та ДЮСШ №4 Ганна Павлова та Артем Мельник. Спортсменка здобула пʼять нагород: три золоті, срібну й бронзову медалі на різних дистанціях. Вона виконала норматив майстра спорту України, а також здобула право участі в чемпіонаті Європи з веслування на байдарках і каное. Артем Мельник здобув срібну та дві бронзові нагороди, виконавши норматив майстра спорту України.
Також успішними були наші спортсмени Костянтин Флорчук, який посів перше та треті місця на різних дистанціях, Марія Євдокимова (два третіх місця). Серед переможців – хмельничани Софія Дячок (два перших та третє місце), Анастасія Дежицька (перше місце та два третіх місця), а також Вікторія Ярчевська з комплектом нагород: перше, друге й третє місця.
Підготували спортсменів тренери-викладачі ДЮСШ №2 та ДЮСШ №4 Сергій та Юлія Жиляєви, Ольга Кияшко, Сергій та Тетяна Заруденські, Аркадій Майстер, Валентина та Дмитро Козачки, Микола Кушта, Віктор Флерчук та Олексій Славінський.
Ірина Салій

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *