Зона беззаконня

Автотроща: четверо людей загинуло

Жахлива аварія сталася о 7-й ранку 15 травня на автодорозі “Житомир — Чернівці”. Поблизу села Веселівка Красилівської громади зіткнулись і спалахнули три автомобілі.

За попередніми даними, спричинив ДТП вантажний автомобіль “DAF” з причепом, який виїхав на смугу зустрічного руху і врізався у вантажний мікроавтобус “Мерседес Спринтер” та легковий автомобіль “Опель Комбо”. Причіп вантажного автомобіля перекинувся і затиснув “Мерседес Спринтер” і “Опель Комбо”. В результаті удару усі автомобілі зайнялися. Лише після локалізації пожежі слідчо-оперативна група змогла приступити до огляду місця події.
У ДТП вижив лише водій фури — мешканець Тернополя. За кермом автомобіля “Mercedes Sprinter” був мешканець Хмельницького району 1991 року народження. В “Opel Combo” їхали троє — водій-хмельничанин 1966 року народження та дві мешканки обласного центру — 1969 та 1938 року народження.
Наразі за даним фактом відкрите кримінальне провадження за ч. 3 статті 286 Кримінального кодексу України — Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами.
Водій вантажного автомобіля затриманий в порядку статті 208 Кримінального процесуального кодексу України. Розслідування триває. Поліція Хмельниччини просить усіх, хто став свідком цієї аварії чи має відеозаписи з відеореєстраторів, повідомити про це відділ розслідування дорожньо-транспортних пригод Головного управління Національної поліції в Хмельницькій області або зателефонувати за номером 102.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *