У фокусі

Тепловики готуються до зими

Одразу після завершення опалювального сезону комунальне підприємство “Хмельницьктеплокомуненерго” розпочало підготовку до наступного сезону. За спланованим графіком відбуватиметься реалізація інвестиційної програми підприємства на 2021 рік та програми соціально-економічного розвитку.
Зараз працівники міського КП “Хельницьктеплокомуненерго” здійснюють реконструкцію двох котелень: на Бандери, 32/1, та на проспекті Миру, 99/101. На цих об’єктах замінять конвективні частини котлів КВГМ-20 та проведуть ремонтно-профілактичні роботи на когенераційних установках.
Згідно з планом, на вулицях Проскурівського підпілля, 127, Грушевського, 51, Франка, 34, Тернопільській, 3/1 та на Бандери, 22, замінюють теплові мережі — замість сталевих труб прокладають попередньо ізольовані трубопроводи. Це дасть можливість скоротити споживання природного газу, зменшити втрати теплової енергії в теплових мережах, забезпечити безперебійність електропостачання котелень власною виробленою електроенергією, а також підвищити надійність та якість надання послуг з теплопостачання.

Ольга Сєргєєва

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *