Зона беззаконня

Наркотики в закладі продавав охоронець

У квітні цього року слідчі ГУНП в Хмельницькій області за оперативного супроводу управління боротьби з наркозлочинністю ДБН НПУ під процесуальним керівництвом обласної прокуратури задокументували факти збуту психотропних речовин охоронцем розважального комплексу “СВ”. Було встановлено, що 37-річний чоловік упродовж 2020-2021 років систематично збував особливо небезпечні психотропні речовини. Серед його клієнтів були і відвідувачі розважального закладу, у якому він працював. Затримали охоронця під час збуту чергової дози амфетаміну безпосередньо на робочому місці.
Нещодавно слідчі закінчили досудове розслідування в рамках кримінального провадження, відкритого за ч.ч. 1, 2 ст. 307 Кримінального кодексу України (Незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення, пересилання чи збут наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів) і скерували обвинувальний акт до Хмельницького міськрайонного суду.
Санкція інкримінованої статті передбачає відповідальність у вигляді позбавлення волі на строк до десяти років з конфіскацією майна.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *